De nieuwe standaard in narrowcasting software

De slimme software om de digitale winkelbeleving mee te creëren, optimaliseren en personaliseren.
Bekijk video
OctoCast

Software hoeft niet ingewikkeld te zijn

OctoCast combineert flexibiliteit en gebruiksgemak bij content targeting en creatie.
Klanten die al gebruik maken van OctoCast

Waarom OctoCast?

Betrouwbaar
Met OctoCast altijd de juiste content op het juiste moment, op de juiste plek.
Gebruikersvriendelijk
Van content creatie tot content targeting,  OctoCast maakt het eenvoudig, snel en intuïtief.
Flexibel en schaalbaar
Van hoofdkantoor tot ondernemer en voor iedere opstelling van 1 tot honderden schermen.
Neem de regie

Voor wie is OctoCast

OctoCast is een innovatief CMS dat jou de regie geeft over een narrowcasting opstelling, of dat nu om één scherm gaat of honderden. Door middel van rechtenbeheer krijgen gebruikers landelijk, regionaal of lokaal de mogelijkheid berichten te plaatsen. Zo kan een hoofdkantoor landelijk berichten plaatsen, terwijl een ondernemer met OctoCast ondertussen gemakkelijk zelfstandig lokale berichten voor zijn winkel creëert en plaatst. Uiteraard is onze software voorbereid op elk gewenst schermformaat en video resolutie.
Uniek label systeem

Flexibliteit in content targeting

Dankzij een uniek label systeem helpt OctoCast u uw berichten te tonen op het juiste scherm, op de juiste plek, in de juiste winkel. Door slim labels te koppelen kunt u berichten verspreiden naar zeer specifieke doelgroepen; u maakt met gemak een selectie op o.a. demografische klantgegevens, gezinssamenstelling, kenmerken en herkomst van het winkelassortiment en specifieke winkeleigenschappen.
Afwisseling zonder extra handelingen

Altijd een dynamische afspeellijst

Uw berichten geeft u labels en prioriteit mee en OctoCast creëert vervolgens voor u op slimme wijze een dynamische afspeellijst. Het resultaat? De grenzen van de standaard narrowcasting uitzending vervagen omdat iedere afspeellijst uniek is en altijd inspeelt op actualiteit.
Zelf communiceren

Creatief aan de gang?

In OctoCast creëert u zelf eenvoudig berichten met tekst, afbeeldingen en/of video’s voor ieder schermformaat. Uiteraard met behoud van huisstijl en uitstraling van de winkelformule. Geen onnodige muisklikken of tijdrovende handelingen. U kiest vooraf simpelweg één van de sjablonen, en binnen een mum van tijd heeft u uw boodschap op het scherm staan. Zo staat u als ondernemer continu in verbinding met uw doelgroep.
Betaalde content

Ideaal voor adverteerders

OctoCast is bovendien perfect ingericht om adverteerders met gemak hun boodschap af te laten stemmen op specifieke doelgroepen, met daarbij de mogelijkheid snel te wisselen van tijdstip en plek waarop content getoond wordt. Natuurlijk biedt OctoCast ook inzicht in de frequentie waarin advertenties getoond worden in een selectiegebied.
Eenvoudig, snel, OctoCast!

OctoCast in het kort

  • Slimme en dynamische narrowcasting software
  • Schaalbaar voor iedere narrowcasting opstelling
  • Berichten sturen naar specifieke doelgroepen
  • In huisstijl communiceren
  • Berichten tonen op basis van allerlei actuele variabelen
  • Inzicht in uw playlist en berichtfrequenties
  • Eenvoudig zelf berichten plaatsen
  • Klaar voor de toekomst

OctoCast apps

Een overzicht van de apps die beschikbaar zijn voor uw narrowcasting schermen.
Weer
Vijfdaagse weersverwachting op bais van Buienradar.nl
Landelijk nieuws
Het laatste nieuws van Nu.nl beschikbaar in zeven categorieën.
Branche nieuws
RSS feed Distrifood, Retailnews, Supermarktteam, Foodpersonality.
Facebook
De laatste posts van uw Facebook pagina.
Instagram
Foto's en video's van uw Instagram wall.
Maatwerk
Integratie met SpeakAp.
NS Reisinformatie
Coming soon!
Vetrektijden van een NS station naar uw keuze.
Zonnepanelen
De opbrengst van uw zonnepanelen weergeven.

Wat zeggen onze gebruikers

"Man, this thing is getting better and better as I learn more about it. I love your system. OctoCast was the best investment I ever made."
G. Dullaart
Webmaster Plus Supermarkten
"I love your system. We've used OctoCast for the last five years."
Arlee S.
Great Job Occupation
"OctoCast is the next killer app. It's really wonderful."
Haleigh S.
Webmaster Plus Supermarkten

Het verhaal achter de software

De makers en gebruikers van OctoCast aan het woord

Klaar voor de volgende stap?

Benieuwd geworden naar hoe UW-S uw doelstellingen helpt behalen?
Neem direct en vrijblijvend contact met mij op.
Krijn Moens
sales & accountmanager
023 201 0207
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

F.A.Q.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

uw-s

Hoelang is UW-S al actief in de narrowcasting?
Met 21 jaar ervaring met digitale instore communicatie voor supermarkten en een dynamische club van 28 medewerkers hebben we alles in huis om de lijntjes met onze klanten heel kort te houden. Van development tot grafisch design, productontwikkeling tot animaties, video editing tot technisch support en installatie. Wekelijks bereiken we miljoenen consumenten met onze producten in meer dan 500 filialen van de grootste Nederlandse retail organisaties.
Heeft UW-S een support afdeling?
Ja, neem gerust contact met ons op voor advies, vragen, informatie of ideeën. Stuur uw vragen naar info@uw-s.nl of stel uw vraag via de telefoon of Whatsapp.

Kan ik ook bij jullie terecht voor contentcreatie?
Natuurlijk! Met een veelzijdig team van grafische vormgevers, motion graphic designers, video producers en content marketeers kunnen wij (bijna) alles bedenken én maken.

Software

Wordt de software door jullie zelf onderhouden?
Onze narrowcastingsoftware is 'in huis' ontwikkeld waardoor onze developers het continue kunnen aanpassen aan waar de markt om vraagt. Dit maakt ons ontzettend flexibel omdat we niet afhankelijk zijn van derden.
Kan ik zelf berichten plaatsen?
Ja. U kunt uw eigen teksten, afbeeldingen en video's plaatsen op uw narrowcasting schermen. OctoCast zorgt ervoor dat deze conform de huisstijl van uw winkel getoond worden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over grafische opmaak.
Kan ik ook kiezen uit apps?
Ja, u kunt kiezen uit apps als Nu.nl nieuws en Buienradar weer informatie. Hiermee toont u in een paar klikken up to date informatie op uw schermen.

Hardware

Heb ik ook hardware nodig?
Ja, naast de software heeft u schermen en een mediaspeler nodig. Een mediaspeler (of 'speler') is een fysiek apparaat dat verbinding maakt met een scherm en een computernetwerk. Het ontvangt mediabestanden van een software server, verwerkt deze en stuurt ze vervolgens naar het scherm.
Leveren jullie ook de schermen?
Ja, UW-S levert ook de narrowcasting schermen. Onze schermen zijn monitoren van de hoogste kwaliteit en bedoeld om 24/7 uur aan te staan. Altijd geleverd met 5 jaar garantie. Horizontaal, verticaal, videowall van 2, 3, 4 of 6 schermen. Van 32 tot 98 inch. Alles is mogelijk. Wij adviseren graag wat het beste past in jouw winkel rekening houdend met hoogte, zichtas en locatie. Wij leveren moderne behuizingen passend binnen jouw winkel en formule.
Doen jullie ook de installatie in de winkel?
Ja, UW-S installeert alle hardware in uw winkel. Daarnaast adviseren we graag over de  locaties waar u narrowcasting schermen kunt plaatsen zodat ze waarde toevoegen en er een geïntegreerde logische beleving ontstaat door de winkel heen.

Prijzen

Welke abonnementsvormen zijn er?
Als je bij ons narrowcasting afneemt hoort daar altijd een abonnement bij. Een abonnement begint bij 50 euro per scherm en kan oplopen afhankelijk van het aantal schermen in de winkel. Binnen het abonnement zit support, service en content creatie (landelijk, lokaal en maatwerk) voor ieder scherm.
Wil je meer informatie over onze prijzen, neem dan contact met ons op.
OctoCast Logo