Home
/
Over Ons

Supermarkten zitten in ons DNA

Vanuit passie voor supermarkten en technologie creëren wij communicatieoplossingen die innovatief zijn in ontwikkeling, creatief in concept, sterk in content en buiten de gebaande paden. 

Ruim 20 jaar ervaring

Met 21 jaar supermarktervaring en een dynamische club van medewerkers hebben we alles in huis om de lijntjes met onze klanten heel kort te houden. Van development tot grafisch design, productontwikkeling tot animaties, video editing tot technisch support en installatie.

Wekelijks bereiken we miljoenen consumenten met onze producten in meer dan 500 filialen van de grootste Nederlandse retail organisaties.

Creatief
Wij dagen onszelf voortdurend uit om nieuwe combinaties te creëren op het snijvlak van digitale communicatie en relevante content.
Innovatief
Innovatief in ontwikkeling doordat we de oneindige mogelijkheden van technologie continue toepassen in onze productontwikkeling.
Ontzorgen
De kracht van eigen software, hardware én content is dat we onze klanten 100% zelf kunnen ondersteunen op alle vlakken.

"Het mag wel een beetje schuren"

Cliché natuurlijk: tevreden klanten. Dus doen we daar nog een schepje bovenop: meer dan tevreden klanten. Eigenlijk willen we dat alles wat we maken of doen een 'wowww' factor heeft. Een randje. Mooi, kwalitatief en relevant...maar het mag wel net een beetje schuren (zoals Krijn altijd zegt).

Wij halen geen grotere voldoening uit ons werk dan wanneer we ervoor kunnen zorgen dat iedere ondernemende supermarkt zich lokaal kan onderscheiden en meer.

Samen gaan we jouw strategie en boodschap vertalen naar effectieve producten en content om je klanten mee te informeren, inspireren, verleiden, activeren en verrassen.  Hoe kunnen we dat voor jou doen?

Kom in contact

Ons team

Impact creëer je niet alleen, dat doe je samen.
Krijn Moens
Eigenaar & Sales
Raymond Blanken
Lead developer
Martin Kollaard
Full Stack Developer
Roan Hahn
UX/UI Designer
Martin Keppy
Motion graphic designer
Wiebe Bonnema
Motion Graphic Designer

Over UW-S

Impact creëer je niet zelf, dat doe je samen. Wij werken met een dynamische club van 22 medewerkers aan het verder vormgeven van de supermarktbeleving. Met een grote liefde voor creëren van iets dat nog niet bestaat zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen. Jezelf uitdagen, inspelen op nieuwe ontwikkelingen en creatieve vrijheid vinden wij dan ook belangrijk. 

Werken bij UW-S

Een team van vakmensen dat in alles het randje opzoekt om te kunnen verrassen. Iedere dag alert en bovenop alles wat er gebeurt in de (super)markt zodat we altijd kunnen meebewegen. Gefascineerd door technologie en met passie voor design werken we met plezier en energie zodat onze klanten lokaal het verschil kunnen maken. En natuurlijk maken we ook tijd voor gezelligheid op een vrijmibo.

Bekijk vacatures

Vacatures en stages

Bekijk onze openstaande vacatures.
Alle vacatures
Ja, ik wil graag de UW-S nieuwsbrief ontvangen.
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen.
Er ging wat verkeerd tijdens het versturen.