Home
/
Blog
/
Interactiekast
/
Aanbieding: Steun lokale horeca en verenigingen met de Interactiekast

Aanbieding: Steun lokale horeca en verenigingen met de Interactiekast

Nu meer dan ooit hebben de horeca en verenigingen onze steun en hulp nodig.

Dorien Beernink
29/10/2020

Nu meer dan ooit hebben de horeca en verenigingen onze steun en hulp nodig. Door de maatregelen die de overheid heeft moeten treffen, zijn zij de komende maanden wederom flink gedupeerd. Om de pijn bij horecaondernemingen en verenigingen iets te verzachten kun je jouw klanten laten sparen om ze te steunen.

Steun jouw lokale gemeenschap met een sponsoractie

Met de Interactiekast kun je jouw lokale betrokkenheid bij de gemeenschap tonen door een sponsoractie in te zetten. Speciaal voor dat doel hebben we twee acties ontwikkeld. Een voor verenigingen en een voor de lokale horeca.

Wat is de Interactiekast?

De Interactiekast is uitgerust met een touchscreen en een scanner die vouchers en/of klantenkaart scant. Een voucher deel je uit op basis van een bestedingsbedrag of per rondje boodschappen. Iedere voucher heeft een unieke code.
Meer informatie over de Interactiekast

Omdat we als UW-S ook graag daar waar mogelijk ons steentje willen bijdragen aan maatschappelijke betrokkenheid, bieden wij de komende maanden de Interactiekast in de verhuur aan tegen een aantrekkelijk tarief.

De aanbieding

  • Nu €850* incl. sticker en installatiekosten
  • Huurperiode 6 tot 8 weken
  • Model 1.0
  • Exclusief vouchers
  • Keuze uit twee acties
  • Normaal € 1250

Heeft u interesse? Stuur ons een e-mail of bel ons met de gewenste periode en actie. Wij verzorgen de rest!
Neem contact met ons op

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.