Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening PLUS Leersum

Opening PLUS Leersum

Anders, mooier en beter, maar met alle vertrouwde gezichten.

Dorien Beernink
2/2/2022

Na een flinke verbouwing was het vandaag dan zover. Leersum is een gloednieuwe PLUS supermarkt rijker. Ondernemer Klaas-Jan Koelewijn opende samen met zijn personeel vanmorgen om 09:00 uur enorm trots zijn nieuwe winkel. Hiermee heeft hij na 25 jaar officieel afscheid genomen van de AH-formule.

Na 25 jaar was het tijd voor een grote make-over. En een grote make-over is het zeker. Zowel de vloer als het plafon ging eruit en de winkel werd met 300m2 vergroot. In de nieuwe winkel staat het PLUS Briljant 2.0 concept centraal. Met de focus op goed en gezond eten kunnen klanten bij de Makerij kennismaken met verse pizza’s, sandwiches, seizoensmaaltijden, soepen en salades. Allemaal vers bereid door de medewerkers. Maar ook lokale, biologische en Fairtrade producten hebben een prominente plek in het schap gekregen. 

Voor dagvers gebakken brood kunnen klanten terecht op de brood- en gebakafdeling en vers bereide smoothies zijn te vinden op het citruseiland.

Niet alleen vond Klaas-Jan Koelewijn een goede match in PLUS, maar ook in UW-S. Want met 7 schermen is de winkel goed voorzien van narrowcasting waarmee het lokale verhaal vertel wordt.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.