Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Albert Heijn Vos Schipholweg

Opening Albert Heijn Vos Schipholweg

Geland op de plek waar het ooit allemaal begon.

Dorien Beernink
8/2/2022

Na ruim vijf jaar aan voorbereiding en maanden van bouwen is Haarlem een eXtra Large Albert Heijn Vos met parkeerdek en Gall&Gall rijker. Vanmorgen om 09:00 uur opende de familie Vos samen met burgemeester Jos Wienen en Marit van Egmond de gloednieuwe winkel aan de Schipholweg. Terug op de plek waar het ooit begon, want Paul, Peter en Natasja zijn opgegroeid in de Slachthuisbuurt in Haarlem. 

In de buurt waar opa de Vos vroeger langs de deuren ging met zijn groenten- en fruitkar, staat nu een prachtige nieuwe Albert Heijn Vos van maar liefst 2.100m2 groot. Inmiddels de vijfde van de familie Vos. De nieuwe winkel kenmerkt zich door de brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen waar vers centraal staat. Naast het grote en gevarieerde aanbod aan groente en fruit hebben klanten de keuze uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. 

De familie Vos zou familie Vos niet zijn als ze ook in deze winkel weer volop voor beleving zouden gaan. Zo zijn de ‘Haarlemse Pareltjes’ als Jopen bier en Marcel’s Greensoap aan het assortiment toegevoegd. Maar ook vers gegrilde lekkernijen zoals de huisgemaakte Vos grillworst, kippenvleugels en gehaktballetjes. Want als je het niet bij Albert Heijn Vos vindt, waar dan wel?

De beleving in de winkel wordt aangevuld met 10 narrowcastingschermen waar het lokale verhaal vertelt wordt en de KidsClub. Want boodschappen doen moet volgens de familie Vos elke keer weer een bijzonder moment zijn door het bieden van inspiratie en vakmanschap.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.