Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 2 van het Supermarktjournaal

Aflevering 2 van het Supermarktjournaal

Ook in de supermarkt lopen de emoties soms hoog op

Vandaag in de tweede aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij PLUS Koelhuis in Bergschenhoek.

Wat voor lokale initiatieven worden er door deze ondernemer ontplooid om zijn gemeenschap en klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijd. En als je even doorvraagt komen er ook best emoties naar boven, zoals bij de bloemiste in deze winkel. Het is niet alleen zwaar voor de medewerkers in de zorg en andere cruciale beroepen, iedereen komt zijn eigen uitdagingen in het werk tegen.

Maar ook verfrissend om de mening te horen van iemand uit de 'kwetsbare doelgroep' die dan een grote glimlach op je gezicht tovert met haar duidelijke mening.

”Het maakt ook creatief, de snelheid die er in zit. Maar het is vooral hard werken en zorgen dat je team gezond blijft.”

Bekijk nu de tweede aflevering van het Supermarktjournaal en blijf ons volgen op YouTube.

Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

Jij doet toch ook mee?

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.