Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 2 van het Supermarktjournaal

Aflevering 2 van het Supermarktjournaal

Ook in de supermarkt lopen de emoties soms hoog op

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

adsdadadasdasd

sadasdsadsa

asdasdds

asdasda

asdsaddad

asdasda
adsasd

" Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus."

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

asdfsadasd

asdasdas

  • sdfasdsdfd
  • sdfsddsfsdf
  • sdfdsfsdfsf

sa

asdasd

Vandaag in de tweede aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij PLUS Koelhuis in Bergschenhoek.

Wat voor lokale initiatieven worden er door deze ondernemer ontplooid om zijn gemeenschap en klanten te ondersteunen in deze moeilijke tijd. En als je even doorvraagt komen er ook best emoties naar boven, zoals bij de bloemiste in deze winkel. Het is niet alleen zwaar voor de medewerkers in de zorg en andere cruciale beroepen, iedereen komt zijn eigen uitdagingen in het werk tegen.

Maar ook verfrissend om de mening te horen van iemand uit de 'kwetsbare doelgroep' die dan een grote glimlach op je gezicht tovert met haar duidelijke mening.

”Het maakt ook creatief, de snelheid die er in zit. Maar het is vooral hard werken en zorgen dat je team gezond blijft.”

Bekijk nu de tweede aflevering van het Supermarktjournaal en blijf ons volgen op YouTube.

Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

Jij doet toch ook mee?

Beeld bij dit artikel

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen
No items found.