Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 3 van het Supermarktjournaal

Aflevering 3 van het Supermarktjournaal

Hoe een klein maatschappelijk initiatief zoveel kan betekenen.

Dorien Beernink
9/4/2020

Vandaag in de derde aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Albert Heijn Vos in Haarlem. Wat zijn wij dankbaar dat we dit voor en met jullie mogen doen in deze bizarre tijden.

We mochten een ochtendje mee met de Haarlemse boodschappenservice en zagen hoeveel dit bijzondere initiatief betekent voor ouderen. In samenwerking met Zoefzoef en Triple ThreaT worden kwetsbare ouderen geholpen door boodschappen voor ze te doen en thuis te bezorgen. Met natuurlijk een gezellig praatje aan de deur.

Masha Vos
”De reacties van de mensen zijn echt heel bijzonder en heel erg hartverwarmend.”

Bekijk nu de derde aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?

Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.