Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 4 van het Supermarktjournaal

Aflevering 4 van het Supermarktjournaal

Handgeschreven Hallmark kaarten om bewoners van het naastgelegen verzorgingstehuis een hart onder de riem te steken.

Gabrielle Dullaart
15/4/2020

Vandaag in de vierde aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Albert Heijn Achterberg in Steenbergen.
Ook in deze supermarkt wordt extra aandacht besteed om lokale ondernemers die het momenteel moeilijk hebben te helpen. Zoals Binderij Bloemweegen die nu voor de deur bloemen kan verkopen.
Daarnaast wordt ook de maatschappelijke rol mooi ingevuld door met het supermarktteam  Hallmark kaarten met de hand te schrijven om de bewoners van het verzorgingstehuis een hart onder de riem te steken.

“We werken momenteel veel met lokale ondernemers zodat ook zij de mogelijkheid hebben om hun handel, waar ze anders momenteel mee blijven zitten, toch kwijt te kunnen.”


Bekijk nu de vierde aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.


Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.