Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 5 van het Supermarktjournaal

Aflevering 5 van het Supermarktjournaal

Draaiorgel steekt Rozenburg een muzikaal hart onder de riem.

Gabrielle Dullaart
17/4/2020

Vandaag in de vijfde aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Plus Rozenburg in Rozenburg.
Een goed geolied team werkt lekker samen aan alle nieuwe logistieke uitdagingen die bij deze tijd horen. Ook in deze winkel wordt waar mogelijk samengewerkt om elkaar te steunen. De boodschappen voor de ouderen worden thuisbezorgd en het initiatief van Bart Groesz om de orgelman voor de deur te vragen om Rozenburg muzikaal een hart onder de riem te steken wordt zeer gewaardeerd in het dorp.

“Als ik kijk hoe hier in Rozenburg in het algemeen, en in de winkel in het bijzonder, het team zich houdt, dat is echt geweldig. Mensen staan echt voor elkaar klaar en hebben echt wat voor elkaar over.”

Bart Groesz

Bekijk nu de vijfde aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.