Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 6 van het Supermarktjournaal

Aflevering 6 van het Supermarktjournaal

Crisis verbindt. Ook in Benthuizen.

Dorien Beernink
23/4/2020

Vandaag in de nieuwe aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Plus Verheul in Benthuizen. Supermarkten zijn altijd al een hoeksteen van de lokale gemeenschap geweest, nu wordt het alleen nog zichtbaarder. De coronacrisis raakt iedereen in onze samenleving maar het verbindt ook. En daar komen de meest originele, leuke en warme initiatieven uit voort. Adriaan Verheul kent zijn pappenheimers en is een verbindende kracht in Benthuizen.

“Deze initiatieven zijn in deze tijd heel erg belangrijk omdat je met elkaar gewoon de schouders eronder moet zetten om uiteindelijk hier weer uit te komen.”

Adriaan Verheul / Ondernemer Plus Verheul

Bekijk nu de zesde aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.