Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 7 van het Supermarktjournaal

Aflevering 7 van het Supermarktjournaal

Waarom Boons Markt Utrecht het nu moeilijker heeft

Dorien Beernink
24/4/2020

Vandaag in de nieuwe aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Boon's Markt in Utrecht. Een supermarkt die het in tegenstelling tot vele anderen net even iets minder makkelijker heeft nu. Met studenten en passanten als klanten is het nu juist rustig. Daarom is het voor de klanten ook niet altijd even makkelijk om rekening te houden met de maatregelen.

“Iedereen gaat ervan uit dat de supermarkt het heel goed heeft, alleen dat is bij ons precies het tegenovergestelde.”

Marco van de Klomp / Bedrijfsleider Boon's Markt Utrecht

Bekijk nu de zevende aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.