Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Aflevering 8 van het Supermarktjournaal

Aflevering 8 van het Supermarktjournaal

Jonge helden út Franeker; van vulploeg tot vlogger

Dorien Beernink
2/5/2020

Vandaag in de nieuwe aflevering van het Supermarktjournaal zijn we op bezoek bij Albert Heijn Franeker. Deze ondernemers, Gert en Mirjam Kuipers, passen helemaal in de tijdsgeest en laten al jaren zien hoe je met een supermarkt echt deel uitmaakt van het maatschappelijk leven. Oprechte betrokkenheid en altijd bezig met lokale initiatieven, voor hun medewerkers en Franeker.

"Het zijn jonge jongens die zijn begonnen in de vulploeg en nu vloggen in de winkel. Gewoon super leuk dat ze dit oppakken."

Mirjam Kuipers/ Ondernemer Albert Heijn Franeker

Bekijk nu de achtste aflevering van het Supermarktjournaal YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om jouw medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk supermarkten in beeld te brengen om een bijzonder beeldverslag van deze tijd te maken.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.