Home
/
Blog
/
KidsClub
/
De KidsClub krijgt versterking!

De KidsClub krijgt versterking!

Hallo allemaal. We hebben vrolijk nieuws want John heeft versterking gekregen.

Dorien Beernink
13/1/2021

Onze nieuwe collega heet Pluk. Zij gaat mij helpen om van boodschappen doen een leuke ervaring te maken voor kinderen. Met haar vrolijke en gezonde verschijning gaat ze kinderen aanmoedigen om leuke en leerzame spelletjes te doen en natuurlijk plezier te hebben. Als je het leuk vindt kan je hier alvast haar stem al horen.

Onze vrolijke Pluk is een ambassadeur voor gezonde voeding en lekker bezig zijn. Als er na het boodschappen doen nu nog een kind is dat nog steeds niet van wortels houdt, dan snap ik er niets meer van hoor.

Op de laadstations heeft zij meteen haar eigen design gekregen en daar is ze natuurlijk super trots op. Op de speeltafels werkt Pluk, net als ik, samen met Squla. Wil je meer weten van Pluk, stuur haar dan een mailtje: pluk@uw-s.nl.

Groetjes John

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.