Home
/
Blog
/
Narrowcasting
/
De kracht van Narrowcasting

De kracht van Narrowcasting

In deze tijd waar continu veranderingen, aanpassingen en informatievoorziening wordt gevraagd, bewijst narrowcasting eens en te meer zijn toegevoegde waarde.

Dorien Beernink
21/4/2020

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

adsdadadasdasd

sadasdsadsa

asdasdds

asdasda

asdsaddad

asdasda
adsasd

" Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus."

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

asdfsadasd

asdasdas

  • sdfasdsdfd
  • sdfsddsfsdf
  • sdfdsfsdfsf

sa

asdasd

Houd 1,5 meter afstand, blijf zoveel mogelijk thuis en denk aan de gezondheid van jezelf en anderen. Waar ons sociale leven even stilstaat, is het in de supermarkt nog steeds alle hens aan dek. Schappen vol houden, regels naleven maar vooral ook juiste en tijdige informatie geven aan klanten. Op welk tijdstip kun je het beste boodschappen doen zonder eindeloos te hoeven wachten op een karretje? Hoe laat je jouw rol als maatschappelijk betrokken ondernemer binnen de lokale gemeenschap nu zien?

Actuele informatie en lokale initiatieven volgen elkaar in hoog tempo op. Maar een winkel volgehangen met posters en geprinte A4tjes draagt niet echt bij aan de winkelbeleving die je de klant wilt geven. Je hebt de spotlights liever op het prachtige assortiment vers of op je bijzondere lokale producten... maar je moet ook je klanten op een verantwoorde en duidelijke manier informeren over hoe boodschappen doen er in april 2020 uitziet.

Daar waar je met drukwerk in deze tijden hopeloos achter de feiten aanloopt speel je met narrowcasting direct in op de actualiteit en daardoor ben je altijd up to date en relevant in de informatievoorziening. Nieuwe content staat binnen een paar minuten op de schermen en daarmee neem je snel vragen en twijfels weg bij de klant.

Om de klant echt te bereiken moet je ook opvallen. Hoe maak je in een wereld met duizenden prikkels per dag dan het verschil? De kunst en de kracht zitten hem in het visueel onderscheidend en interessant maken van je content. Klanten verrassen, informeren en inspireren. Wissel content af en laat schermen samenspelen om een beeldend verhaal te vertellen. We weten immers dat beeld 60.000 keer sneller verwerkt wordt door het brein dan tekst.

De dynamiek die narrowcasting met zich meebrengt, maakt dat schermen opvallen en mensen zien dat er iets gebeurt.

Masha Vos / Algemeen Directeur Albert Heijn Vos

Maak van je digitale schermen een logische en aangename communicatiereis door de winkel. Heet klanten welkom met een ingangsscherm en informeer ze over actuele maatregelen. Communiceer in de winkel over producten, aanbiedingen en lokale initiatieven en herinner ze vriendelijk aan de regels in jouw winkel. Verzacht de wachttijd bij de kassa met inspirerende weetjes, lokaal nieuws en positieve content die blijft hangen. Want dat is het laatste contactmoment met de klant voordat hij de winkel verlaat. Zorg dat dat met een glimlach is.

Narrowcasting is dé verbindende communicatie tussen winkel en klant. Met krachtige visuele maar vooral relevante content bereik je al snel een paar duizend bezoekers per dag en daarmee is de impact, juist nu, enorm.

Beeld bij dit artikel

No items found.

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Ook interessant

Bekijk alle artikelen
No items found.