Home
/
Blog
/
Narrowcasting
/
De versheid en de liefde voor het product, die proef je

De versheid en de liefde voor het product, die proef je

Producten met een goed verhaal.

Dorien Beernink
15/8/2021

Producten van leveranciers uit eigen streek winnen nog steeds aan terrein. Vers is gewoon toch vaak heel lekker en een mooie aanvulling op het bestaande assortiment in de supermarkt. Want lekker koken en goed eten, daar houden we steeds meer van. Juist in het afgelopen jaar, waar we door de sluiting van de horeca toch het uit eten een beetje moesten compenseren met verwennerij van mooie eerlijke producten van dichtbij.

Langzaam maar zeker verschijnen er steeds meer unieke, ambachtelijke streekproducten in de schappen al dan wel niet onder een eigen merknaam.

De lokale producten van Ons Noaberschap bij Jumbo Leussink zijn daar een prachtig voorbeeld van. De ‘Noabers’ worden onder één merknaam gepresenteerd in de winkels van Jumbo Leussink. Iedere winkel met zijn eigen Noabers, want uit de buurt in Aalten is anders dan uit de buurt in Goor. 

Ons Noaberschap bij Jumbo Leussink

Brood, banket en chocola van bakkerij Nollen, eieren van Twenteland, verse groente van Smits en topkwaliteit en betrouwbaar vlees van slagerij Gleis… zo is er een mooi lokaal assortiment ontstaan dat ambacht en passie uitstraalt en ook zo smaakt. Daarmee hebben ze bij Jumbo Leussink een onderscheidend concept in handen. Dit concept wordt versterkt doordat het in de winkel heel herkenbaar gepresenteerd wordt.

De narrowcastingschermen vormen een unieke communicatieroute door de winkel en vertellen met mooie (h)eerlijke beelden de verhalen achter de authentieke producten. Een reis langs de mooiste en lekkerste producten uit Twente en Gelderland. In de video’s halen medewerkers van Jumbo Leussink zelf de producten op, in de inmiddels zo herkenbare tuktuk van de gebroeders Leussink, bij de Noaber. Van concept tot uitvoering mochten we hiervoor zorgdragen. 

Streekproducten met een verhaal zorgen voor een bijzondere beleving.

Die verhalen zijn bij PLUS Pel ’t Lam te vinden onder de naam Streekmeesters.

Mooie kwaliteitsproducten die op ambachtelijke wijze gemaakt worden. Herkenbaar aan hun eigen huisstijl hebben de producten een opvallende plek in de winkel gekregen. In samenwerking met Pel ’t Lam en de ontwerpers van Streekmeesters zijn de smakelijke foto’s en video’s doorvertaald naar de narrowcastingschermen in de winkel. Zo ontstond er voor de Streekmeesters een eigen podium om hun verhaal te vertellen.

Met de grootste aandacht voor de ingrediënten, het maakproces en uiteraard het resultaat.

Streekmeesters zijn trots op hun producten en dat merk je… en kun je nu ook zien.

Of het nu banket van Brokking is, kaas van de Graafstroom, appels van Roos of excellent rundvlees van Lekkerlander de passie straalt er vanaf. Goed eten, daar houden we van. Met hun heerlijkheden geven de lokale en regionale leveranciers een extra plus aan PLUS. Daarvoor komen klanten zelfs speciaal naar de winkel toe.

Onze passie ligt bij het creëren van een podium via digitale instore communicatie voor alles wat een winkel uniek en bijzonder maakt, van de medewerkers tot het lokale assortiment. Daarvoor maakt ons team van creatieve content makers de mooiste producties, van fotografie tot video en van concept tot uitvoering. 

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.