Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Geïntegreerde oplossing deurbeleid supermarkt

Geïntegreerde oplossing deurbeleid supermarkt

Om te voldoen aan de strenge richtlijnen van de overheid voor een actief deurbeleid voor supermarkten, hebben we samen met onze partners slimme oplossingen ontwikkeld.

Dorien Beernink
20/10/2020

In een paar dagen tijd veranderde er door de oplaaiing van Covid19 heel wat in Nederland. We werken weer zoveel mogelijk thuis, de horeca heeft helaas de deuren opnieuw moeten sluiten en vanuit de overheid werd een dringend beroep gedaan op alle supermarkten voor een actief deurbeleid. 

Met de aangescherpte maatregelen zijn de boodschappenmandjes ingeruild voor de winkelkarretjes, en controleert het winkelpersoneel hoeveel mensen er naar binnen en naar buiten gaan. En dat terwijl zij zo hard nodig zijn op de winkelvloer. 

Met een deurbeleid op basis van laser- en/of cameratechnologie hoeft er in principe niemand bij de ingang te staan en weet je als ondernemer altijd precies het aantal klanten in de winkel. Dat geeft rust en getuigt ervan dat de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers voorop staat. 

Klanten zien zelf op een monitor hoeveel mensen er in de winkel zijn én nog naar binnen mogen. Of indien er gekozen wordt voor een stoplicht, geeft het rode, oranje of groene licht de klant duidelijke informatie over toegang. Het aantal binnenkomende en uitgaande kanten worden anoniem geregistreerd door slimme sensoren. Hierdoor heb je een real-time overzicht van het bezoekersaantal in je winkel en weten klanten wat ze kunnen verwachten waardoor ze prettiger en veiliger boodschappen kunnen doen. Ook voorkom je discussies aan de deur tussen klanten en personeel. 

Door de accurate meting kan er veel beter gestuurd worden op kassamanagement en personeelsplanning. Daarnaast kan je, in het geval dat de klantenteller is gekoppeld aan narrowcasting, het scherm ook gebruiken om lokale acties, aanbiedingen en producten te laten zien. Hiermee is er dan ook naar de toekomst toe geen sprake van desinvestering. 

Meer informatie over het deurbeleid.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.