Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Heropening Albert Heijn Nijkerk

Heropening Albert Heijn Nijkerk

Na alle hectiek kijken we terug op een succesvolle installatie bij Albert Heijn Nijkerk.

Gabrielle Dullaart
4/12/2019

Onder grote belangstelling is vanmorgen Albert Heijn Nijkerk feestelijk heropend. De winkel van Van den Tweel Groep BV is getransformeerd tot het nieuwste concept van Albert Heijn.

Door een slimme inrichting is er in de winkel meer ruimte voor verse, lekkere en gezonde producten. Proeverijen vanaf het kookeiland, activiteiten voor kinderen en een prachtige bloemenafdeling laten zien dat er over alles is nagedacht. De prenten van de oude Nijkerkse taferelen laten de lokale historie herleven en de verbondenheid met Nijkerk en de bewoners.

Naast een prachtig productassortiment worden klanten geïnspireerd met verrassende content op indrukwekkende schermen. De videowalls brengen producten tot leven en bieden nog meer mogelijkheden om content te verrijken met smakelijke recepten, verhalen achter producten en aandacht voor alles wat vers is. Natuurlijk is er ook aan de allerkleinsten gedacht.

Onze KidsClub Compact en de nieuwe speeltafels met krukjes zorgen ervoor dat kinderen op een speelse en educatieve wijze tijdens het winkelbezoek geamuseerd worden. Samen met onze partner Empatec zijn wij stiekem wel een beetje trots dat wij in zo’n mooie winkel als Albert Heijn Nijkerk mogen staan.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.