Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
"Ineens wil iedereen weer een broodje bal of carpaccio" volgens Stach

"Ineens wil iedereen weer een broodje bal of carpaccio" volgens Stach

Wat maakt dat mensen ineens weer meer zin hebben in vlees? We gingen Haarlem in om eens wat mensen over deze uitspraak aan de tand te voelen.

Gabrielle Dullaart
22/5/2020

In de Livestream van Sandenburg Breakfast Meet-up van afgelopen week vertelt Stach Schaberg, smaakmaker en oprichter van Stach, dat sinds het begin van de crisis er onder de millennials een verschuiving is van vegan naar vlees. Stach had net z'n broodjeslijn aangepast naar meer vegan omdat de millennial lekker vegan wil eten. Maar de crisis was nog niet begonnen of iedereen wil toch weer een broodje bal of carpaccio. Gewoon weer betrouwbaar vlees, oerproducten. Comfortfood.

Stort vegan in door de crisis en wil iedereen ineens weer vlees? Voor ons aanleiding om de stem van het volk hierover te horen. We gingen Haarlem in om te horen of mensen herkenning hadden bij de uitspraken van Stach en natuurlijk wat hun mening over deze uitspraak is.

"...Ik moet zo lachen om de frikandellen. Want voor de crisis waren wij echt goed bezig met vegan maar sinds het begin van crisis wil iedereen ineens weer een broodje bal, carpaccio of ander vlees"

Stach Schaberg/ Ondernemer Stach

Met dank aan Sandenburg Concept + Creatie en Rupert Parker Brady voor het beschikbaar stellen van het beeldfragment.
Bekijk nu het nieuwe Supermarktjournaal Voxpop op YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om jouw medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk supermarkten in beeld te brengen om een bijzonder beeldverslag van deze tijd te maken.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.