Home
/
Blog
/
Interactiekast
/
Jumbo Benders spekt de kas

Jumbo Benders spekt de kas

Lokale betrokkenheid in (groot) Venlo.

Gabrielle Dullaart
11/11/2019

Vandaag start Jumbo Benders in Venlo en Blerick met de ’Spek de kas’ spaaractie. Maar liefst €100.000,- wordt verdeeld onder verenigingen in (groot) Venlo.

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangen hun klanten 1 waardepunt. Waardepunten kunnen in de winkel gedoneerd worden aan een vereniging naar keuze. Aan het einde van de actie wordt de €100.000,- naar rato verdeeld over alle gedoneerde waardepunten en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen.

Lokale betrokkenheid, dat is wat Geert Benders hiermee laat zien. Wij zijn trots dat we aan dit soort mooie initiatieven een bijdrage kunnen leveren met 4 Interactiekasten, 2 in Venlo en 2 in Blerick die de actie ondersteunen op de winkelvloer.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.