Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
LIVE! De eerste aflevering van het Supermarktjournaal!

LIVE! De eerste aflevering van het Supermarktjournaal!

Hét kijkje achter de schermen voor alles wat er in deze bijzondere tijden in en om supermarkten gebeurt.

Onze klanten: supermarktondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers werken knetterhard om in deze bizarre tijd iedereen van z’n dagelijkse boodschappen te blijven voorzien. Supermarkten zijn altijd al een hoeksteen van de samenleving geweest, alleen is dat nu nog veel zichtbaarder geworden voor iedereen.

Onze eigen razende reporter Laura Wulff Petersen gaat er wekelijks op uit om verslag te doen van hoe het onze klanten vergaat in deze crisis. Vanuit de supermarkt, voor iedereen in de supermarktwereld en daarbuiten. Onze bijdrage om met name de medewerkers in de spotlight te zetten.

Vandaag de eerste aflevering van het Supermarktjournaal met in de hoofdrol Plus Sabine Zondag.

Sabine Zondag
”Samen zorgen we ervoor in deze lastige tijd dat de sfeer goed is en we met elkaar deze uitdaging aan kunnen.”

Hoe ervaren medewerkers in de winkel het werken onder de nieuwe omstandigheden nou echt? Hoe gaan ze om met het extra werk door alle verplichte maatregelen? Wat voor supermooie en bijzondere initiatieven worden er opgezet om de lokale gemeenschap te ondersteunen daar waar nodig? Of om telers te helpen om van hun verse producten af te komen?

Bekijk nu de eerste aflevering van het Supermarktjournaal en blijf ons volgen op YouTube.
Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om ook in een aflevering van het Supermarktjournaal te komen? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk van onze klanten in beeld te brengen in de komende maanden.

Jij doet toch ook mee?

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.