Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Albert Heijn Gemert

Opening Albert Heijn Gemert

Een winkel met een een geweldig verhaal.

Gabrielle Dullaart
26/5/2020

Gisteren opende Albert Heijn Gemert na een grondige verbouwing en ingericht volgens het Echt Vers concept van Albert Heijn weer haar deuren. Natuurlijk hadden ze dit graag met een feestelijke opening gedaan, maar dat zat er helaas door de huidige omstandigheden niet in.


Na een lang vergunningstraject van tien jaar ging was maandag 25 mei een dag vol emoties. De verbouwing is opgedragen aan een bijzondere vriend en voormalig bedrijfsleider Koen die 6 jaar geleden kwam te overlijden. Daarnaast mocht Arjan de Vries eindelijk officieel het stokje en de sleutel overnemen van zijn vader Rob. Rob blijft natuurlijk altijd welkom in de winkel, maar nu alleen nog als hij er zelf ook zin in heeft.

Al elf jaar werkt Arjan in de winkel en is dus helemaal warm gedraaid. Hij is enorm enthousiast en gedreven en zeer gemotiveerd om in zijn vaders voetsporen te treden en het familiebedrijf voort te zetten. Hij is trots op de geweldige nieuwe winkel, het klantgerichte personeel en de trouwe klanten. Met een prachtige markthal met grill, heerlijke verse sushi, een bakkerij met vers gebakken brood, zelfscan en nieuwe narrowcastingschermen past de winkel ook helemaal bij de ambities van Arjan. Niks staat meer in de weg dus vol gas vooruit. Mensen zijn enorm belangrijk voor Arjan en daar blijft hij dan ook ‘volle bak’ op investeren de komende jaren. De lichte, ruime, gedigitaliseerde winkel is dan ook een mooi podium voor twaalf narrowcastingschermen die het verhaal verder mogen vertellen daar waar Albert Heijn Gemert zich lokaal in onderscheidt.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.