Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Albert Heijn Gemert

Opening Albert Heijn Gemert

Een winkel met een een geweldig verhaal.

Gabrielle Dullaart
26/5/2020

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

adsdadadasdasd

sadasdsadsa

asdasdds

asdasda

asdsaddad

asdasda
adsasd

" Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus."

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

asdfsadasd

asdasdas

  • sdfasdsdfd
  • sdfsddsfsdf
  • sdfdsfsdfsf

sa

asdasd

Gisteren opende Albert Heijn Gemert na een grondige verbouwing en ingericht volgens het Echt Vers concept van Albert Heijn weer haar deuren. Natuurlijk hadden ze dit graag met een feestelijke opening gedaan, maar dat zat er helaas door de huidige omstandigheden niet in.


Na een lang vergunningstraject van tien jaar ging was maandag 25 mei een dag vol emoties. De verbouwing is opgedragen aan een bijzondere vriend en voormalig bedrijfsleider Koen die 6 jaar geleden kwam te overlijden. Daarnaast mocht Arjan de Vries eindelijk officieel het stokje en de sleutel overnemen van zijn vader Rob. Rob blijft natuurlijk altijd welkom in de winkel, maar nu alleen nog als hij er zelf ook zin in heeft.

Al elf jaar werkt Arjan in de winkel en is dus helemaal warm gedraaid. Hij is enorm enthousiast en gedreven en zeer gemotiveerd om in zijn vaders voetsporen te treden en het familiebedrijf voort te zetten. Hij is trots op de geweldige nieuwe winkel, het klantgerichte personeel en de trouwe klanten. Met een prachtige markthal met grill, heerlijke verse sushi, een bakkerij met vers gebakken brood, zelfscan en nieuwe narrowcastingschermen past de winkel ook helemaal bij de ambities van Arjan. Niks staat meer in de weg dus vol gas vooruit. Mensen zijn enorm belangrijk voor Arjan en daar blijft hij dan ook ‘volle bak’ op investeren de komende jaren. De lichte, ruime, gedigitaliseerde winkel is dan ook een mooi podium voor twaalf narrowcastingschermen die het verhaal verder mogen vertellen daar waar Albert Heijn Gemert zich lokaal in onderscheidt.

Beeld bij dit artikel

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen
No items found.