Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Albert Heijn van der Poel

Opening Albert Heijn van der Poel

"Schoon, vol en gezellig" in gloednieuwe winkel.

Dorien Beernink
24/6/2020

Na een enorme verbouwing, was het vandaag dan zover. Albert Heijn van der Poel in Hendrik Ido Ambacht verwelkomde vanmorgen haar klanten in de gloednieuwe winkel. Samen met zijn personeel heeft trotse eigenaar Cees van der Poel naar deze dag toegeleefd. Van de dag dat ze de sleutel kregen tot deze ochtend toen de deuren open gingen.

Dat er tot april een PLUS in het pand zat is niets meer van terug te zien In de winkel staat het nieuwe Echt Vers concept van Albert Heijn centraal. Nieuwe producten, heel veel vers, meer gemak en nog meer voordeel. Wij houden ervan! Bij binnenkomst valt je oog direct op de volle, kleurrijke groente en fruit afdeling. En met een prachtige bakkerij en een Markthal met alles voor ontbijt, lunch en borrel mag het resultaat er zeker wezen. Onder het motto “schoon, vol en gezellig” doet Cees er samen met zijn personeel alles aan om de klant tevreden te stellen.

Tussen het ruime assortiment van onweerstaanbare taartjes, heerlijke borrelhapjes en een wereld aan groente en fruit is ook onze narrowcasting en KidsClub terug te vinden. Het is weer een totaalplaatje geworden waar onze mondhoeken van gaan krullen.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.