Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Albert Heijn Vos Westergracht

Opening Albert Heijn Vos Westergracht

Een winkel die verder gaat dan een plek om je boodschappen te doen.

Dorien Beernink
23/11/2021

De familie Vos doet altijd een stapje extra. Daarom werd de Albert Heijn aan de Westergracht ingrijpend verbouwd en vergroot. Installateurs, tegelzetters, timmermannen, schilders en elektriciens zijn 24/7 bezig geweest zodat vanmorgen om 08:00 uur de winkel feestelijk heropend kon worden. Wij namen natuurlijk een kijkje in de gloednieuwe winkel en werden feestelijk verwelkomd door de familie Vos en het personeel in de grootste Albert Heijn van Haarlem.

In 2,5 week transformeerde de winkel naar het allernieuwste concept van Albert Heijn waar extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie is besteed. Tijdens de verbouwing bleef het plafond, de vloer en enkele muren niet gespaard. Want met het doorbreken van de muren is er een prachtige winkel ontstaan met 2700m2 aan lekker, vers, gezond en gevarieerd eten en drinken. Want met de ambitie om alle ingrediënten te bieden voor een beter leven is de winkel uitgebreid met een nog groter versaanbod. Zo is er naast een eigen ambachtelijke slager een sushibar aanwezig waar professioneel chefs verse sushi bereiden.

Daarnaast kunnen nog meer klanten hun eigen boodschappen afrekenen bij de zelfscankassa’s. Kunnen ze terecht bij de compleet vernieuwde Gall & Gall en Etos en is tevens de bloemenafdeling vergroot.

Wij zijn natuurlijk enorm trots dat onze narrowcasting en KidsClub onderdeel uit mag maken van deze prachtige winkel. Met 27 narrowcastingschermen is het een prachtig voorbeeld hoe narrowcasting voor een unieke communicatieroute door de winkel zorgt, met als klapper de imposante videowall waar klanten verwelkomt worden. En ook de Speeltafel en de Compact hebben een mooie plek gekregen om ook voor de allerkleinsten een leuke winkelervaring te creëren.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.