Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Jumbo Huibers

Opening Jumbo Huibers

Een familiebedrijf dat altijd op zoek is naar verbeteringen.

Dorien Beernink
23/6/2021

Bij Jumbo Huibers vinden ze dat het altijd beter kan. Daarom werd in een paar dagen tijd de hele winkel verbouwd en vanmorgen was het dan tijd om de klanten te verwelkomen. Ondernemer Kees Huibers opende samen met zijn personeel vol trots de deuren van de vernieuwde winkel in Veenendaal.

Jumbo Huibers

Wat ooit begon met een handel in aardappelen, groente en fruit is uitgegroeid tot een familiebedrijf dat nu een verbouwde, moderne Jumbo rijker is. In de vernieuwde winkel is aandacht voor lekkere, verse en gezonde producten. Daarmee spelen ze in op de veranderende wensen van de consument. Bij binnenkomst is het grote versplein dan ook een lust voor het oog. Maar ook verder in de winkel wordt de klant blij verrast door het ruime assortiment aan vegan producten, speciaalbieren en halal en glutenvrije producten. 

De lekkerste vers bereide maaltijden en belegde broodjes worden door medewerkers klaargemaakt in de Verskeuken. Maar ook voor sushi en vers bereide borrelschalen is de klant bij Jumbo Huibers aan het juiste aders. 

Lokale producten hebben een bijzondere plek gekregen in de winkel om zo echt de aandacht te trekken. Yoghurt van boerderij Kleine Hope Renswoude, boerenkaas van Boederij Binnenveld en meel van de Nieuwe Molen uit Veenendaal om er maar een paar te noemen. Voor deze producten is er een indrukwekkende wand ontworpen mét een achtergrond die bestaat uit tientallen kleine stukjes hout. Uiteraard aangevuld met narrowcasting om alle leveranciers in de spotlight te zetten en de klant mee te nemen in de verhalen achter hun producten. 

Bij de uitgang van de winkel kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij de zelfscankassa’s om nóg vlotter te kunnen winkelen.

Om de winkel helemaal van deze tijd te maken is gekozen voor narrowcasting met op maat gemaakte content om de klant te inspireren en informeren over de heerlijke en ambachtelijke producten bij Jumbo Huibers.

En ook de KidsClub heeft een mooie plek gekregen om ook voor de allerkleinsten een leuke winkelervaring te creëren.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.