Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Jumbo Kooistra Schagen

Opening Jumbo Kooistra Schagen

Maakt Jumbo Kooistra ook van iedere Schagenees een Bourgondiër?

Dorien Beernink
4/11/2020

In navolging op de missie van Erik Kooistra om van iedere Fries een Bourgondiër te maken, opent vandaag de eerste Jumbo Kooistra winkel in West Friesland. Als groot voorstander van lokale en verse producten geldt ook hier hetzelfde doel; de West-Friezen een keur aan Bourgondische producten aanbieden en laten zien wat daar allemaal mee mogelijk is. Enerzijds door de verhalen achter de producten te vertellen en anderzijds door de keuze van het verse en lokale assortiment.

Na een grondige verbouwing staat het personeel helemaal klaar voor de Schagenezen om hen de nieuwe supermarkt te laten ervaren. Want boodschappen doen in een Jumbo Kooistra winkel moet een uitje zijn. Er is dan ook extra aandacht voor de versbeleving op de winkelvloer. Met een ruime keuze aan verse producten waaronder vers bereide maaltijden, gegrilde kip en pizza’s, prikkelt het assortiment alle zintuigen en is bedoeld om de klanten te inspireren op het gebied van food. 

"We zijn een familiebedrijf dat het verschil wil maken. De combinatie Jumbo met Jumbo Kooistra, dat moet een feestje zijn. In wat we verkopen, maar ook in wat je voelt."

Erik Kooistra - Jumbo Kooistra

Door duidelijk zicht te hebben op de wensen van de plaatselijke bevolking is deze supermarkt en het assortiment als het ware om de klant heen gebouwd. Zo is er ook een uitgebreid vegetarisch en veganistisch assortiment en zijn uiteraard de beroemde oranjekoeken mee de Afsluitdijk over gekomen om de smaakpapillen van de West-Friezen mee te verrassen.

Ter ondersteuning van het concept ‘boodschappen doen moet een feestje zijn’ is de winkel aangekleed met digital signage waarop veel aandacht wordt besteed aan storytelling, inspiratie, verse producten en informatieve content voor de klant. 

Met negen winkels in Friesland is Jumbo Kooistra al een bekend begrip in het noorden van het land. Maar ook voor Noord-Holland ziet Kooistra volop kansen, met de winkel in Schagen als eerste Jumbo van dit familiebedrijf in West-Friesland.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.