Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Opening Jumbo Phicoop

Opening Jumbo Phicoop

Klantvriendelijk, lokaal en compleet

Dorien Beernink
5/5/2021

Vol trots verwelkomde Jumbo ondernemer Rob Geurts samen met zijn team de klanten weer terug in de vernieuwde winkel die nog verder uitgebreid en gemoderniseerd is. Alles is er aan gedaan om klanten volop te inspireren voor lekker, vers en genieten, oftewel ‘watertandend’ boodschappen doen.

Na een flinke verbouwing van 2,5 week heeft Sevenum er vandaag weer een fraaiere Jumbo voor terug gekregen.

Bij binnenkomst is het rijkgevulde en kleurrijke versplein een feest voor het oog. In de verskeuken worden verse broodjes en huisgemaakte pizza’s door medewerkers bereid. Ook is er is een ruime keuze aan vegan & glutenvrije producten. Klanten kunnen hun boodschappen snel en makkelijk zelf scannen bij de zelfscan kassa’s.

Lekker oët de regio

Zoals klanten gewend zijn van deze klantvriendelijke Jumbo Phicoop is er onder een eigen label ‘HEEJ lekker oët de regio’ een ruim aanbod aan overheerlijke lokale producten. Ook zijn er verschillende producten uitgeroepen tot Phicoop favoriet, te herkennen aan de oranje sticker op de vloer.

Jumbo Phicoop is weer een prachtig voorbeeld hoe narrowcasting wordt ingezet om lokale helden in de spotlights te zetten. De op maat gemaakte content laat zien dat producten uit de buurt komen en ambachtelijk bereid worden of rechtstreeks van het land komen. Verser kan niet. De op maat gemaakte behuizingen die helemaal opgaan in de formule zetten de puntjes op de i. 

Narrowcasting Kiosk Jumbo Phicoop

Met de Kiosk, een multi inzetbare en verrijdbare unit, heeft Jumbo Phicoop er ook nog een digitale interactieve primeur bij. Uitgerust met een touchscreen en te voorzien van zowel een betaalunit als een scanner, zijn de mogelijkheden legio. Zo kan de zuil dienen als verrijdbare narrowcasting maar ook als bestelzuil of andere functionaliteit met menubesturing. De derde optie is om hem te gebruiken als Interactiekast voor bijvoorbeeld lokale sponsoracties of een van de tientallen andere loyaliteitsacties. Dankzij het feit dat deze zuil voorzien is van (onzichtbare) wieltjes, kan hij ook eenvoudig bij actiekoppen worden geplaatst om een specifiek product tijdelijk te promoten.

Om ook aandacht aan duurzaamheid te besteden wordt real-time informatie over de opbrengst van de zonnepanelen op het dak doorgezet naar de schermen waardoor klanten op ieder moment de effecten van duurzame energieopwekking zien. Weer een goede stap in de richting van bewustwording van opbrengsten en besparingen door zonne-energie.

Jumbo Phicoop; een winkel om je te verlekkeren aan het geweldige assortiment en te genieten van de (Limburgse) klantvriendelijkheid waar deze winkel al eerder voor onderscheiden is.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.