Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
Samenwerking UW-S en Supermarkt.team: de juiste boodschap op de juiste plek

Samenwerking UW-S en Supermarkt.team: de juiste boodschap op de juiste plek

Relevante, actuele en leuke content in kantines en op de winkelvloer.

Gabrielle Dullaart
17/11/2020

UW-S en Supermarkt.team slaan de handen in één. In deze samenwerking richten wij ons op supermarktmedewerkers door de productie van prikkelende content voor kantineschermen. Samen zorgen wij ervoor dat supermarktondernemers zich kunnen onderscheiden met relevante content, waardoor hun personeel goed geïnformeerd en geïnspireerd op de winkelvloer staat. Daarnaast kunnen spelers in de supermarktbranche, die met hun kennisartikelen in Supermarkt.team verschijnen, er voortaan zeker van zijn dat hun informatie ook via digitale kanalen rechtstreeks bij de juiste doelgroep terechtkomt. 

Samenwerking UW-S en Supermarkt.team

Informeren, inspireren, activeren en verrassen

De samenwerking zorgt ervoor dat supermarktmedewerkers op de kantineschermen altijd worden verrast met relevante content. Samen presenteren wij met Supermarkt.team geen standaard informatie, maar een onderscheidend verhaal passend bij de doelgroep van supermarktmedewerkers. UW-S brengt creativiteit en kennis op het gebied van digitale communicatie. Supermarkt.team beschikt over een uitgebreid portfolio met waardevolle content. Samen brengen wij de juiste boodschap op de juiste plek.

Over Supermarkt.team

Als leidend vakblad in de supermarktbranche beschikt Supermarkt.team over veel waardevolle content. Het blad behandelt samen met hoogwaardige kennispartners relevante thema’s en ontwikkelingen binnen de branche en spreekt de doelgroep tevens aan met content die aansluit bij de belevingswereld van supermarktmedewerkers. Het bereik van gemiddeld 300.000 unieke lezers wordt door de samenwerking met UW-S alleen nog maar groter. De presentatie in de supermarktkantine brengt de content exact op de juiste plek. Een mooie meerwaarde voor alle contentpartners van Supermarkt.team.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.