Home
/
Blog
/
Supermarktjournaal
/
Supermarktjournaal Voxpop

Supermarktjournaal Voxpop

Vlees of vega? We gingen de straat op om het aan de mensen te vragen.

Dorien Beernink
20/5/2020

Onder de Millennials of ook wel de groene gerenatie is gezond en vers eten belangrijk. De keuze voor een vegetarische of veganistische levensstijl wordt dus ook steeds vaker gemaakt. Maar is dit wel echt zo? Naar aanleiding van een interview met Stach bleek dat er een verschuiving plaatsvindt van vegan naar vlees. In de nieuwe Supermarktjournaal Voxpop zochten wij uit of dit ook in Haarlem aan de orde is.

"Iedereen wilt betrouwbaar toch weer vlees."

Stach Schaberg/ Ondernemer Stach

Dank voor medewerking Rupert Parker Brady en Sandenburg Concept + Creatie. Bekijk nu het nieuwe Supermarktjournaal Voxpop op YouTube en abonneer je om nooit meer een aflevering te hoeven missen.

Jij doet toch ook mee?

Heb je nou ook een bijzonder initiatief of lijkt het je gewoon leuk om jouw medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten? Stuur dan een mailtje naar gabrielle@uw-s.nl of bel Gabrielle op 06-48472662. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk supermarkten in beeld te brengen om een bijzonder beeldverslag van deze tijd te maken.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.