Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
UW-S en Empatec Meubel

UW-S en Empatec Meubel

Een houtbare samenwerking.

Gabrielle Dullaart
26/11/2019

Voor de vervaardiging van alle houten elementen van de KidsClub werken wij nu samen met Empatec NV. Een sociaal leer- en werkbedrijf dat 1200 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkend bestaan biedt.

Vorige week namen we een kijkje in de indrukwekkende fabriek in Franeker. De productie werd gestart en dat was een hele belevenis. Een bijzonder proces en zeker met een partner als Empatec. Een mensenbedrijf waar veel organisaties nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Iedereen in deze organisatie voegt op zijn manier waarde toe. Alles wat hier gemaakt wordt is van de hoogste kwaliteit. De modernste CNC machine vertaalt de bouwtekening naar een zaagpatroon. Een plaat Rubberwood gaat de machine in en komt er in onderdelen gezaagd en gefreesd uit.

Zo begin je met een idee en bouwtekening en dan ineens staat daar het eerste krukje voor bij de nieuwe speeltafels van de KidsClub voor je neus!

Een belangrijk aspect voor ons is dat we door samen te werken met Empatec wij iets terug kunnen doen voor de samenleving. Dat maakt van speeltafels en stoeltjes, meubels met een verhaal.

Wordt vervolgd.

No items found.

Ook interessant

Bekijk alle artikelen

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Wat speelt er in de supermarkt wereld?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.