Home
/
Blog
/
UW-S Nieuws
/
UW-S en Empatec Meubel. Een houtbare samenwerking.

UW-S en Empatec Meubel. Een houtbare samenwerking.

Zo begin je met een idee en bouwtekening en dan ineens staat daar het eerste krukje voor bij de nieuwe speeltafels van de KidsClub voor je neus!

Gabrielle Dullaart
9/12/2019

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

adsdadadasdasd

sadasdsadsa

asdasdds

asdasda

asdsaddad

asdasda
adsasd

" Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus."

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

asdfsadasd

asdasdas

  • sdfasdsdfd
  • sdfsddsfsdf
  • sdfdsfsdfsf

sa

asdasd

Voor de vervaardiging van alle houten elementen van de KidsClub werken wij nu samen met Empatec NV. Een sociaal leer- en werkbedrijf dat 1200 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkend bestaan biedt.

Vorige week namen we een kijkje in de indrukwekkende fabriek in Franeker. De productie werd gestart en dat was een hele belevenis. Een bijzonder proces en zeker met een partner als Empatec. Een mensenbedrijf waar veel organisaties nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Iedereen in deze organisatie voegt op zijn manier waarde toe. Alles wat hier gemaakt wordt is van de hoogste kwaliteit. De modernste CNC machine vertaalt de bouwtekening naar een zaagpatroon. Een plaat Rubberwood gaat de machine in en komt er in onderdelen gezaagd en gefreesd uit.

Zo begin je met een idee en bouwtekening en dan ineens staat daar het eerste krukje voor bij de nieuwe speeltafels van de KidsClub voor je neus!

Een belangrijk aspect voor ons is dat we door samen te werken met Empatec wij iets terug kunnen doen voor de samenleving. Dat maakt van speeltafels en stoeltjes, meubels met een verhaal.

Wordt vervolgd.

No items found.

Beleef het mee!

Met onze nieuwsbrief beleef je altijd mee wat er lokaal speelt in en rond supermarkten. Of het nou gaat om digitale instore communicatie, lokale acties, verbouwingen of interessante video-items.

Inschrijven nieuwsbrief

*verplicht veld

Ook interessant

Bekijk alle artikelen