24
June
2021
8:11 min

In deze aflevering

In aflevering 1 vertellen onze drie jonge supermarktondernemers Carmen Driessen, Djordy Dijkman en Willem Ter Schure wat ondernemen nou echt voor ze betekent. Waar komt hun drive vandaan? Was het altijd al hun droom om in het bedrijf van hun ouders te stappen? Ze vertellen openhartig over de weg er naartoe, de hobbels, de bedenkingen en hun motivatie.

Is ondernemen iets wat je kunt leren of zit het gewoon in je genen. Welke opleidingen hebben ze gekozen (of waar ze nog mee bezig zijn, in Djordy’s geval) en welke kwaliteiten moet je hebben om geschikt te zijn voor het ondernemerschap.

Alle afleveringen
No items found.

De cast

Carmen Driessen

Albert Heijn Driessen Elst en Schuytgraaf
“Eigenlijk zei ik vroeger altijd, als er één ding is wat ik niet ga doen, dan is het mijn vader opvolgen. Soms lopen dingen alleen anders dan je verwacht had..."

Willem ter Schure

PLUS ter Schure
"Ik heb altijd al de drive gehad om voor mezelf te beginnen. Toen ik heel jong was vond ik het al fantastisch leuk om dingen te kopen en weer te verkopen."

Djordy Dijkman

Jumbo Ernst Dijkman
“Ondernemen heb ik eigenlijk al van jongs af aan willen doen. Bij alles wat ik in het verleden deed, zag ik er al wel ergens een handeltje in.”
mini documentaire

De Jonge Ondernemer

9 Afleveringen, naar een origineel idee van UW-S