8
July
2021
8:28 min

In deze aflevering

In aflevering 3 ‘Het familiebedrijf’ worden we meegenomen door een stukje familiegeschiedenis en waar en hoe het allemaal mee begonnen is met de eerste supermarkt. Daarnaast worden de gelijkenissen maar ook de verschillen tussen de jonge ondernemers en hun ouders in beeld gebracht en hoe zij uiteindelijk de supermarkten hebben overgenomen (of in Djordy’s geval bij zijn vader’s winkel is komen werken). Tevens worden tegenslagen en hoogtepunten van de familiebedrijven besproken en de moeilijke keuzes die je soms als supermarktondernemer moet maken om een succesvol bedrijf te runnen.

Alle afleveringen
No items found.

De cast

Carmen Driessen

Albert Heijn Driessen Elst en Schuytgraaf
“Eigenlijk zei ik vroeger altijd, als er één ding is wat ik niet ga doen, dan is het mijn vader opvolgen. Soms lopen dingen alleen anders dan je verwacht had..."

Willem ter Schure

PLUS ter Schure
"Ik heb altijd al de drive gehad om voor mezelf te beginnen. Toen ik heel jong was vond ik het al fantastisch leuk om dingen te kopen en weer te verkopen."

Djordy Dijkman

Jumbo Ernst Dijkman
“Ondernemen heb ik eigenlijk al van jongs af aan willen doen. Bij alles wat ik in het verleden deed, zag ik er al wel ergens een handeltje in.”
mini documentaire

De Jonge Ondernemer

9 Afleveringen, naar een origineel idee van UW-S