29
July
2021
7:16 min

In deze aflevering

In aflevering 6 vertellen de drie ondernemers over de hoogtepunten die zij hebben meegemaakt, maar ook over de tegenslagen. Zo werd Carmen Driessen als jonge ondernemer genomineerd voor de Rabo-startersprijs dankzij andere ondernemers uit de regio. Liep Willem ter Schure grote omzet mis nadat de toeristen wegbleven uit Giethoorn als gevolg van de Coronacrisis. Iets waar andere supermarktondernemers weinig tot geen last van hadden. Hoe de ondernemers omgaan met moeilijke situaties en wat zij belangrijk vinden aan ondernemen in goede én slechte tijden kom je te weten in deze aflevering.

Alle afleveringen
No items found.

De cast

Carmen Driessen

Albert Heijn Driessen Elst en Schuytgraaf
“Eigenlijk zei ik vroeger altijd, als er één ding is wat ik niet ga doen, dan is het mijn vader opvolgen. Soms lopen dingen alleen anders dan je verwacht had..."

Willem ter Schure

PLUS ter Schure
"Ik heb altijd al de drive gehad om voor mezelf te beginnen. Toen ik heel jong was vond ik het al fantastisch leuk om dingen te kopen en weer te verkopen."

Djordy Dijkman

Jumbo Ernst Dijkman
“Ondernemen heb ik eigenlijk al van jongs af aan willen doen. Bij alles wat ik in het verleden deed, zag ik er al wel ergens een handeltje in.”
mini documentaire

De Jonge Ondernemer

9 Afleveringen, naar een origineel idee van UW-S